2022

Nytt år igen, vem kunde tro det? Blir alltid lika förbluffad även om åren kommer och går.
Alltid ett nytt58611653. sy475 hopp om att försöka göra bätttre, skaffa sig nya och bra vanor även om man kan göra det när som helst under hela året 😅 Mitt år började med att jag och sambon blev förkylda... Så jag får börja lite lugnt med allt... förutom läsningen!
 
Inför 2022 har jag satt ett "läsmål" på "Goodreads" till 180 böcker som jag precis nådde innan 2021 var slut. Jag läser bara bäcker på engelska och språket blir lättare/ det flyter på bättre för varje år som går. Just nu har jag läst sjutton böcker i januari och kommer avsluta den jag håller på med nu imorgon för det är en kort bok. Enligt goodreads ligger jag tre böcker före tempot som ska hållar för att bli klar med 180 böcker iår. 
 
Boken jag har börjat idag heter "Run & Hide" och verkar intressant än så länge! Jag har inte kommit in så långt i boken så det återstår att se hur den artar sig. En gammal hederlig "reverse harem" (en kvinnlig karaktär och relation med mer än två män) brukar aldrig göra mig besviken och boken hade bra omdömen.