Nyår firas i Falun med syster ♥

Efter många hur? var? Så blir det ett nyårsfirande i Falun. Egentligen så skulle jag fira med min älskling och vara med på festen som han skulle till, men, då skulle jag känna 2pers på hela festen. Hur mycket jag än vill vara med min älskling få fick det bli med min syster i falun där jag känner eller är bekannta med fler. Men det blev inget mys ikväll.. Johans familj har mininyår ikväll för att sönerna ska vara borta imon.. Saknar honom så mycket. Våra planer gick helt åt skogen :(

Miss u ♥


U r my everyting.. and a bit more ♥

| | Kommentera |

Gurkmeja

Skrev ett litet inlägg om mina nya tillskottspiller och fick en kommentar som sa "Gurkmeja har många fina hälsoeffekter" och länkade sedan lite information om just gurkmeja.

Hälsokost

Gurkmeja sägs bota och förebygga Alzheimers. Cancer är även de något som gurkmejan sägs hjälpa mot. Bland befolkningsgrupper som äter stora mängder curry är antalet av vissa cancerfall lägre. Studier på både möss och människor visar att gurkmejan kan öka hastigheten med vilken cancerceller dör. Skadade proteiner, som blir tumörer, degenererar snabbare och tas bort istället för att skapa en tumör. Vissa studier har även visat att gurkmejan gör cancerceller mer känsliga för strålterapi samt att spridningen av bröstcancer till lungorna och andra kroppsdelar saktas ner.

Gurkmejan skyddar mot maginflammation och slår ut parasiter i matsmältningen. Den minskar även dåligt kolesterol och ökar det goda samt att den skyddar levern mot skadliga ämnen så som lösningsmedel och alkohol.

På huden har den har en positiv verkan på acne och psoriasis tack vare de antiinflamatoriska egenskaperna som det bär på samt att strålskadad hud läker snabbare, enligt flertalet studier.

Reumatism och andra sjukdomar med kroniska infektioner påverkas positivt av Gurkmeja då den ändrar egenskaperna för lipoxygenase och cyclooxygenase-2 (COX-2) som sprider och bibehåller inflammationer. Detta kan lindra bl.a. annat morgonstelhet och svullnader i leder.

Från och med nu så gillar jag dessa tabletter!

| | Kommentera |

Vampire Diaries

God mat, läskcider och vampire Diaries på tv! Vad mer förutom Johan här behöver jag? :) Men lika glad är jag för det! För han kommer och myser med mig ikväll<3

| | Kommentera |
Upp