Snö!

Ojojoj! Jag trodde aldrig att snön skulle komma nu? (Såhär tidigt?) Det har varit ett så varmt väder, dvs inte under 0 va jag vet de senaste dagarna. Dags att skaffa busskort igen och vänja sig med kyla och sena bussar till skolan.. Usch!
 
Är jag hemma och bara njuter av all snö utanför fönstret. Jag har inget emot snö då man är inomhus, här njuter jag bara av julkänslan som kryper under skinnet på mig<3 Men att gå ut är en helt annan sak... Och på bara två dagar då har det väl kommit kanske 13cm snö? Härligt!
 
Har precis pluggat klart, dvs rättat det som ska rättas på min uppsats och kan äntligen lägga den åt sidan! Så jag kan börja med allt annat som jag har kvar att göra (deprimerande tanke!...) Men inget mer ska göras idag, har suttit vid datan i över två timmar vilket får räcka!
 
Nu ska jag vila lite och sedan hem till pöjken för mys och sedan blir det paj hos honom ikväll. Ja längtar! Älskar deras pajjer :D
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Torsdag.

Jag älskar att tända ljus och bara morgonmysa med en bra bok innan jag ska åka till skolan♡ speciellt när man får tända ett ljus i advent :)Allmänt | | Kommentera |

Onsdag.

Måste jag läsa en till sida i den tråkiga litteraturen så skriker jag! Hej föresten! Har saker upp över öronen satt här blir det inte mycket som skrivs, som vanligt?! Jag skickade in en uppgift igår, är nästan klart med min uppsats idag, sen måste jag börja på hemtentan som vi nyss fick och innan den ska vara inne har vi ett seminarie som ska göras... Och det är bara sakerna innan jul :o Dör lite!
 
Men jag mår toppen iallafall! Har på något vis gått framåt och tagit tag i saker istället för att förklara bort dom ;) Poäng till mig! Allt känns bättre och jag försöker lura mitt huvud att vara pigg och glad genom att gå runt och le (givetvis då ingen ser haha) så att jag tror att jag är glad och blir glad. Vet ni vad, det funkar faktisk! 
 
Ska göra mig klar för lite gym med Simon! Det är roligt att träna muskler nu för tiden, utan att ha tränat speciellt mycket kommer jag lätt upp i mitt max för ett år sedan, utan träning, lite coolt tycker jag då! Eller så kanske jag bara är awsome!? ;)
 
Undrar när bilden är tagen? För i nuläget jag jag ca 15kg mer i benböj, hahahah!!
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp