Hot

Idag har det varit varmt, min rygg har fått sig en omgång med solen. Nu är jag ganska nöjd över färgen både på framsidan och baksidan av min kropp. Jag blir bara ledsen när mamma säger att det ska regna typ hela Juli, det kan ju inte stämma? :( Jag har ju bara kommit igång med solandet och jag har inte ens börjat tävla i min friidrottssäsong än.. Jag hatar att bli blöt och vill inte tävla i regn.
Nu ber vi till solguden att det ska bli mycket sol sommaren ut så vi kan få njuta!

Fast jag har inte solat hela dagen, vid näsmare halv 3 gick jag och duschade. Svettades som en gris och orkade inte vara ute i solen nå mer. Jag la mig i hamocken i min klänning utan BH (Haaaaleluhja) då känner jag mig fri :) Så jag har kollat på 3 avsnitt av PrisonBreak som jag hade lagt in på mobilen och GOSCH! Jag gråter och kissar nästan på mig av spänning!
Jag ska snart äta och efter maten har jag erbjudit mig att hämta Johan o hans stuga för att ha något att göra. Jag skulle ha träffat Hanna nu men hon fastnade på stan då det var en massa rea och vilken tjej kan motstå det ;) Men jag hinner nog se på ett avsnitt till innan jag ska äta och behöver åka (a)
| | Kommentera |

2011-06-30

Godmorgon!
Har alla sovit bra? Det har jag, iallafall då jag inte var medveten, men när jag vara vaken så saknade jag Johan brevid mig.. Men idag är det också soligt och fint så jag ska ta vara på de soltimmar jag får nu när det ska regna imon :'( Jag är inte trött på solen än utan vill bara ha mer mer mer! Och det beror på att jag alltid har varit vit varje sommar, hur mycket jag än har solat så blir jag inte brun.. Förutom iår då. Fast ja det syns inte så jättemycket men det duger :)

Nu ska jag fixa Lovéns trafikskola och sedan ta undan alla mina kläder i mitt rum (som kommer ta ett tag) innan jag går ner med PrisonBreak på min mobil och HarryPotter att läsa. Här ska stekas!

Hoppas att ni får en bra dag :)

| | Kommentera |

Varmt

Oj va jag har varit varm idag. Vädret har ju varit över förväntningar, hur varmt som hellst. Så för att inte bli överhettad så var jag med Jonas och Johan te Högbo och badade, det var väldigt skönt uppe på ytan men en meter ner så blev det iskallt men ändå skönt på nå konstigt vis ^^
Men vi badade en stund innan vi fick sola och torka oss i 10min, sen var det dags att åka hem föt att Jonas jobbar skift på sandvik och jobbar eftermiddag från kl 14:00 :) Vi åkte hans bil med neddragna bilrutor och det fläcktade underbart! Jag fick mitt hår torrt på samma gång.

Sen har Johan och jag tagit det ganska lugnt, jag solade lite innan vi drog till bibblan så Johan lånade lite böcker. Vi la oss sedan i hans (solstolar?) på gården men denna gång i skugga för att bara njuta av det svala och läste våra böcker :) Jag läser sista delen av Harrypotter som kommer nu i Juli på bio, Jessica tyckte att den var så himla bra att jag lära läsa den.
Jag ha verkligen haft en superdag! Önskar att den imon blir lika bra, fast imon ska jag sola lite mer ;)

Men nu ska jag kolla på ett PrisonBreak innan jag ska somna in i min skönhetssömn :) Godnatt!| | Kommentera |
Upp