Söndag

God förmiddag!

Villken långhelg man har, ledig i fredags och är ledig imorgon med! Det är en skön känsla att känna sig avslappnad och veta att helgen inte riktigt är över än. 

Idag åker vi tillbaka hem igen vilket känns väldigt skönt efter en helg med mycket mat, umgåtts med en hel del folk och igår fick vi till och med till det till en liten utekväll! 
Vi försökte ta ett bra kort, ett kort kan man stå på sig och ta på en kväll. Jag tycker att vi lyckades ganska bra, ganska.. XDAllmänt | | Kommentera |

Tisdag - tunglöpning

Gokväll!

Var tillbaka på jobbet idag efter att ha haft en lång helg och varit ledig under gårdagen. Jag trodde att dagen idag skulle bli jobbig men det visade sig vara de motsatta! Jag trodde att kroppen skulle ha blivit slö efter helgen och för att det är "biltema vecka" och de katalogerna väger ton! (bokstavligen!) Så för att jag kände mig något fräsch efter jobbet och för att det var bra väder så bestämde jag mig för att springa! 

Johan är duktig och är på gymmet varje dag nu när han är ledig så då känner jag att jag inte kan sitta still.. 

Men som sagt så var kroppen lika tung som vanligt idag.. Jag väntar fortfarande på att formen ska vända och allt ska bli någorlunda lätt igen! Så idag förtjänar jag en medalj känner jag! Men nöjer mig med att få äta middag efter duschen, magen kurrar som en katt just nu xD

| | Kommentera |

Söndag

Idag hittade jag äntligen till elljusspåret! Och jag hittade en mycket bättre och snabbare väg dit som också var tre gånger så kort.. Så förragången sprang jag en stoor omväg, haha. Jag mätte med appen RunKeeper och från huset och runt elljusspåret så var det ca 4,5km.. Mycket mindre än va jag hade hoppats på, men men. Själva elljusspåret var ca 2,5km så i fortsättningen när allt smällt bort så får jag lov att springa flera varv tills att jag är nöjd.
 
Jag älskar att vara ute i skogen för att springa eller promenera. Det var ganska så isigt och mycket snö kvar på vissa delar så jag får vänta ett tag till innan det blir dags för ett löppass där!.. Jag tycker inte om att gå och springa i stan eller stadsmråden som jag gjort hittills, då är inte motivationen så värst stor.. Men nu mot sommaren så ska nog de kunna ändras :D Ser fram emot flera löppass i de spåret!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp