Möra ben är inget som stoppar mig.

Ja rubriken sammanfattar historien om mina ben idag. Börjad med att jag var så sjukt trött idag, Orkade inte springa lika fort med posten pga mina ben, trapporna var riiiktigt jobbiga! Kom dock in i bra tid iallafall innan jag slutade (im so awsome!). Sen cyklade jag på som fasen fäör att hinna med 14:15 bussen som tydligen åkt ifrån mig.. Såg den aldrig så satt 20 min och väntade på nästa, jag hatar att vänta på bussar... I denna värme!
När jag kom hem gjorde jag lunch, kyckling med viltris och egengjord jordnötssås. Åt lite för mycket av det och fick värsta paltkoma efter de.. Jag ahr inte riktigt pterhämtat mig än, haha! 
 
Jag ska slappa och diska (annars är det finfint efter städningen igår!) sen ska jag tagga igång för lite löpning i Hemlingby med syster och simon! Hej och hå kämpa på! Och efter imon är det braa två veckor jobb kvar innan man ska ladda om för en ny nollevecka och skolstart :)
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Dammsugning i värmen.

Ja vem är så dum att man börjar dammsuga när det är så varmt ute? Jo jag! Det är tur att man har en smarttv (tack mamma och pappa för den!) Jag springer runt och svettas som en gris här i lägenheten. Sen råkar man alltid gå bakom dammsugaren där det blåser ut en massa varmluft, MAMMA MIA! Helluuuuuuuu klimakteriet säger jag bara xD Men rent och fint har det blivit! Och det hade inget att göra med att mina föräldrar kommer och hälsa på hos syrran och mig idag. Det hade inget alls med det att göra... ;)
 
Någon som tror att jag är sugen på godis?..... VILL HA!
 
Allmänt | | Kommentera |

Snabbt kvällsmål.

Var nere på gymmet en timme idag. Det blev fyra övningar plus gång som uppvärmning. Ska börja få in vanan att träna på eftermiddagen/kvällen så det blev bara kort idag. Jag springer på jobbet iallafall lixom! När jag bestämde mig för att gå hem så var det för att jag var hungrig, haha! Man kan inte göra något på en fastande mage ;) så det jag har kvar att göra ikväll ör övningar för magen och sen lite rehab till min biceps :)

Men som sagt, jag är väldigt nöjd över mitt kvällsmål! Det är bara vanliga bananpannkakor, men att mixa lite sylt med vanlig kvarg blir himmelriket! Nu ska jag njuta av det framför tvn!Allmänt | | Kommentera |
Upp