Cat´s Lair

Jag gav boken 4/5 i betyg och tyckte verkligen om den. Vi får mycket mer tid med karaktärerna tillsammans istället för deras POV ifrån varandra som gjorde att det gick fortare fölr mig att läsa då jag var mer intresserad än i tidigare böcker.
 
24945073
 
Boken handlear om Catarina (Cat) och Ridley (senare känd som Eli) i Texas. Cat är på rymmen från Rafe som "äger henne" då Cat´s mamma sålde henne till Rafe när hon var 11 år för droger.... (Dumma bitch!) Cat bor i en lagerbyggnad och går självförsvarsklasser som Ridley håller.
Mellan 19.00-03.00 jobbar Cat på ett fik och sover sedan på dagarna för att Rafe inte ska hitta henne så lätt.
 
Ridley börjar gå till fiket och följer sedan Cat hem varje natt i två veckor för att inget ska hända henne påvägen. Sedan presenterar han sig personligen och går brevid henne påvägen hem. Men en dag stormar polisen Cat´s lägenhet och hon blir integen på  förhör om Rafe och hans organisation. Iumed det tipsar en polis Rafe om vart Cat befinner sig som gör att hon tas till Eli´s "safehouse" och där får vi följa deras resa, relation och träning inför det oundvikliga, då Rafe kommer för Cat.
 
Jag kan verkligen inte vänta tills jag får läsa nästa bok som ska vara om Elias Lospostos (SOM JAG LÄNGTAT EFTER ETT TAG NU!!) Vilken tur att det är juni imorgon så jag kan börja läsa hans bok så snart det går! Och jag kan börja nedräkningen då det bara är två veckor kvar tills iallafall jag och min sambo får semester <3