Myspys och onda benhinnor..

Tillbaka till jobbet idag efter en vecka hemma i sjuksängen, aj. Vad jag än gör så värker mina benhinnor! Det är vad man får efter en hel veckas inaktivitet.... AJ!!!


Vad gör onda benhinnor när man kommer hem, sambon sover (han är fortfarande småsjuk❤) så jag tänkte göra klart och lägga mig tid för jag sov inge bra natten som var.... 
Jag smyger ner i sängen för att han inte ska vakna och lyckas! Sen älskar jag min karls lilla förmåga att i sömnen märka att jag vänder ryggen mot honom (just nu bara för att fixa laddaren till mobilen xD) för då känner man efter ett tag två armar som slingrar sig om en och en näsa som gosar in sig i nacken 😍😍
 
Asså just nu kan jag inte beskriva hur f*cking j*vla mysigt jag har det 😊❤ godnatt!!

Allmänt | | Kommentera |

Tillbaka till jobbet

Imorgon ska jag äntligen jobba igen! Det finns inte en millimeter av denna lägenhet som jag inte sätt just nu... Den är liten, det finns inget att göra, sambon är fortfarande sjuk och bara blä! Usch för att vara hemma och bara sjuk! 


Sen har jag börjat läsa om "Crossfire" serien och såg att den 5e och sista boken har redan kommit! OMG!!! Jag älskar att läsa böcker och på slutet har jag hittat de som verkligen faller mig i smaken ;D så på senaste tiden så köper jag inga nya utan bara läser om de jag har för de är så bra :D Jag har precis börjat på andra boken av de fem som finns ❤

Allmänt | | Kommentera |

Personlig almenacka

Äntligen har jag beställt en ny liten almenacka till 2017! Ja, jag blir lite "excited" över att köpa en ny almenacka.. Men det känns bra att få skriva ner saker som är tänkta att göras och saker som kommer att hända. Jag glömmer väldigt lätt saker ibland och blev berende av att ha en sedan man hade sin tid på högskolan och även då glömdes det saker.. Viktiga saker..
 
Inför 2017 men "nya möjligheter" som alla säger, nystarten, så hade jag tänkt planera att göra mer saker. Olika saker som att träffa fler kompisar dvs, jag ska höra av mig till andra oftare, fokusera mer på mig själv och börja göra lite småsaker som gör vardagen lite mindre tråkig och allsidig. I dagens läge kommer jag hem från jobbet, är inne hela kvällen och har i stort sett aldrig planer till helgen för att jag inte orkat göra några... Hur roligt URTRÅKIGT låter inte de lixom?..
 
Så därför ser jag fram emot min nya almenacka som jag ska kunna vecka efter vecka försöka fylla med nya händelser att förgylla året med. Frågan är vad plånboken kommer ha att säga om allt resande? ;D Som förhoppningsvis ska bli av!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp