Vad gör man när man inte vet?

Sitter just nu på ett och samma ställe och tar mig ingenvart.. Jag jobbar och jobbar (som alla andra) men vet inte riktigt vad jag vill. En sak vet jag iallafall, de är att jag inte bara vill ha ett och samma jobb hela livet, men vad ska man gör när man inte vet? Vad vill jag jobba med? VET INTE!! Så ibland får man ju lite smått panik på att bara göra samsamma varje dag och sen inte se fram emot något, veta vad man vill jobba med eller plugga... gah! 
 
Jag har funderat på att kanske söka en vikarietjänst, någonstans.. För att få se om jag kanske kan bli introducerad inför något nytt, så att jag kan ta mig någonstans! För att just nu jobbar jag bara 75% och inte 100%.. Det är skönt med lediga dagar, men, pengar betyder mer! Vem vill inte kunna lägga undan pengar till framtiden med resor, lägenhet/hus eller bil. 
 
Kan inte någon bara skriva vad jag ska jobba med så är de bra sen xD
 
Allmänt | | Kommentera |

Vin mitt i veckan.

Jag startar lite tidigt med "minilördagen". Idag känns det som om att jag har varit vaken så länge, bara sprungit runt och gjort saker hela dagen. Så satte jag mig på balkongen och bestämde mig för att lyssna på lite radio och läsa lite, som jag älskar. Sen kom tanken att "vad ville jag göra idag?" Om jag har en ledig dag så vill jag väl njuta av den och inte springa omkring och göra saker varenda minut..

Men jag pausade läsningen för en sekund och har hämtat mig ett glas vin. Jag älskade att ta ett glas själv (som belöning eller avslappning) eller med tjejerna när man pluggade för att man hade en sen lektion eller att vi var ledig dagen efter.
Så nu sitter jag och fullkomligt njuter på balkongen❤ Det är viktigt att kunna slappna av ibland också 😉

Allmänt | | Kommentera |

Godmorgon!

Idag hände det ingenting på morgonen, mobilen var alldeles tyst, vilket också är bra! Det betyder att jag får min lediga dag idag och att jobbet hade tillräckligt med folk för att slippa ringa mig :D Så min morgon började väldigt mysigt och bra. Jag fick morgonmysa lite med Johan innan han skulle iväg till jobbet, vaknade titt som tätt när han höll på i lägenheten så halv 8 låg jag och höll på med mobilen innan jag gick upp. Ett perfekt vaknande enligt mig då man själv kan bestämma om man vill vakna eller somna om.

Så nu sitter jag och avnjuter en god frukost, den klassiska gröten med hallon, banan och mjölk. Det bästa jag vet på morgonen som hjälper mig att hålla mig ganska så mätt ett längre tag. Annars slukar min kropp all mat och jag blir hungrig väldigt snabbt igen, speciellt på jobbet då jag rör mig hela tiden.
Frukosten ska ätas upp sen ska jag ut på en promenad i det fina morgonvärdar här i Enköping! Godmorgon!

Allmänt | | Kommentera |
Upp