Nyårsafton.

Hola!
Vaknade elva idag men Maria, Jessica kom in med extra nyckeln och kastade sig i sängen. Åt frukost, pratade lite skit och har försökt plugga. Jag hittar inte svaren till instuderingsfrågorna i boken och jag blir så arg! Så jag har skrivit lite kort av mina anteckningar så länge, vill bara bli klar så fort som möjligt med skiten ;)
Nu ska vi göra oss lite normala och dra till stan för att fixa det sista. Sen är vi i full rulle hela dagen och troligen hela natten! Gött!
 
| | Kommentera |

Uppe och pluggar med panik i bakhuvet...

Godmorgon! 
Gick upp nio idag i huvudsak att sätta mig och plugga för att börja få in saker till tentan. Det känns bra när jag sitter men då och då kommer en liten tanke om hur mycket jag verkligen måste läsa in och hur mycket jag verkligen har kvar att göra. GAH! Det känns som att jag inte har gjort nått under hela två veckor nu vid jul, de veckorna bara swishade förbi.. Idag ska jag försöka hinna med alla mina anteckningar, instuderingsfrågorna så får jag överge styrkeinstuderingsfrågorna och skriva ut bildet på alla fästen och leder imon. Har ni ett bra jullov? Mitt är fullproppat!
 
| | Kommentera |

Slöslappochslak..

I brist på en bra rubrik, hehe. Slappaste dagen idag! Firade min farbror igår, 50år!! Det var jättekul, finska släkten vet hur man dricker, haha. Jag mådde bra idag, blev påmind om bröllopet i sommras ca 7458475948 gånger så jag höll mig ganska lugn med drickat. Drack nästan en hel 1,5L cola istället och fick en liten sockerkick istället. Men jag mår bra idag, eller ja efter en american take away pizza med jessica idag så är jag ganska uppblåst och nu tacos på kvällen = ännu mer uppblåst. 
Jag förstår inte vart min aptit tagit vägen? Har ätit en liten frukost lunch och sedan middag (!?) Vart har alla mina småmål tagit vägen? Haha, det känns bara så konstigt att äta lite. Förr på FIG (Friidrottsgymnasiet) så tränade man mycket och åt som en häst för att få i sig all energi man behövde till och efter de passen. Lite ovant bara.
 
Nu ska jag kolla ett avsnitt av Greys och sen sova. Imorgon kommer Maria och våldgästar mig! Så kul att hon kommer hit och firar nyår med mig! Vi som inte har setts sedan studenten, det ska bli så härligt :D 
 

| | Kommentera |
Upp