Kvällens nöje

När jobbet var över idag så värmde jag middag, åt den och kastade mig sedan i sängen med min stickning och lite tv på de! Det känns så overkligt att jag inte ska börja jobba 07:00 imon! 
Jag kommer sakna alla på jobbet som har varit mitt sällskap under alla dessa, ca 19 veckor (ish). Fick lyckönskningar på de nya jobbet och i den nya staden så jag är peppad!👍

Som sagt så har jag stickat i ca 2h framför tvn (enligt mig så känns det som kanske 45min). Jag hittade en ny fläta som ska få pryda de nya pannbandet! Det ska bli nice att se resultatet senare!

| | Kommentera |

Fuskpolo "Olle"

Bestämde mig äntligen för några dagar sedan att sticka något annat än sockor, jag vet inte hur många jag har eller hur många jag har gjort och sedan gett bort?? Men en sak var klar redan från början, att det inte skulle vara något stort projekt som att sticka en tröja. Så det fick bli något halsduksliknande och då blev det en fuskpolo (som ser ganska mycket finare ut i beskrivningen än va min blev...). Men med fel garn och fel stickor att sticka med så tycker jag personligen att jag lyckades ganska så bra! Jag har en massa garn som bara ligger och behöver stickasupp.. 
 
Utlagd så ser det ut som en stickad minikjol, men under en jacka så ser det bara ut som om man har en stickad tröja på sig och det var resultatet jag ville ha! Själv är jag ganska trött på att ha en svintjock halsduk virrad flera varv runt nacken så att det tillslut känns som en "halskrage", haha!
 
Så denna kan jag vara ganska så nöjd med! Nästa projekt hade jag tänkt skulle bli ett panband i lika garn, men jag har inte riktigt bestämt mig än.. Men jag är sugen på att hitta någon ny rolig fläta att lära mig! Håll tummarna att de komer gå bra!
 
 
 
 
Stickningar | | Kommentera |

Ett nytt steg i livet.

Från att vara från så som det alltid ha varit till något nytt är roligt, förväntansfullt och jag skulle säga en känsla av ovana. Jag är oftast en som vill ha det som, ja, som det alltid har varit. Speciellt när det gäller traditioner så ska det vara på samma vis till exempelt varje jul eller när jag ska ut och springa så springer jag inte olika bara för att få springa, nej, det ska vara mina 6km som jag springer varje gång. 
 
Men nu kan det komma en helt ny vändning i livet som jag faktiskt välkomnar och då jag inte alltid kan kräva att det ska vara samma samma. Ett nytt jobb och en ny stad, kan en människa inte vara nervös och glad över de?! Speciellt då man idag ska ha erfarenet för att få ett jobb, men man kan inte få erfarenheten någonstans.. Så håller tummarna att jag får en bra start med allt!
 
Wish me luck!
Allmänt | | Kommentera |
Upp