180624

Jag skulle så kunna vänja mig att bara jobba 4 dagar i veckan istället för 5. Nu har jag äntligen fått det lite lugn och ro idag, så ska det jobbas imon igen... Det positiva är ändå att efter fredag så har jag semester i 3v!!! Halleluhja!!! Det ska bli så skönt! Och jag valde att bara ta 3v för att jag och sambon planerar att faktiskt åka på lite semester för en gångsskull. Det är nyttigt att unna sig ibland, även om de är bra för framtiden att samla pengar på hög så ska man leva lite nu också ;)
 
Igår var jag med lite tjejer och killar i Sandviken för att fira vår fina vän Sara som nyligen fyllt 25år. Det känns så konstigt att bli 25 när det var vääääldigt vuxet enligt mig när jag var liten. Men jag känner mig inte vuxen alls, har knappt gjort något med livet, typ. Så det kan bara bli bättre härifrån!! Det var en del som kom från kretsen sen vi gick i grundskolan (GRUNDSKOLAN) så det var extremt roligt och socialt (i jämförelse att bara åka mellan jobbet och lägenheten annars..)
 
Det var så finst och skönt väder att vi var ute för det mesta och sen bjöds det på en helt underbar bål!!
 
Allmänt | | Kommentera |

180623

Älskar att inte kunna somna om när man väckt sambon 04.10...NOT! Så nu sitter jag med en skål nudlar (så jäkla gott dagen efter❤️) och ska kolla på lite film och serier i soffan. Täcket är med här ute så att jag förhoppningsvis kan sova några timmar innan jag ska vara vaken hela dagen och gå på 25års fest ikväll x(
 
(null)
 
Allmänt | | Kommentera |

180616

Vaknade 09 imorse när klockan ringde, just då kunde jag inte bestämma mig för om jag skule kliva upp eller ligga kvar. Jag älskar att bara äta frukost, chilla, se på NYMO och kanske läsa något. För mig så börjar inte dagen på riktigt en lördag förräns efter lunchen då jag älskar att bara vara ledig och ta det lugnt en morgon som denna! Så som man kanske förstår, så gick jag upp ändå.
 
Jag började med att fixa det viktigaste dvs tvätten (sambons arbetskläder som behövs ikväll) och disken samtidigt som jag kokade ägg. På de viset så fick jag saker gjorda medans frukosten fixade sig själv ;) Jag älskar när man kan vara effektiv på så kort tid under morgonen, då har man redan gjort sitt och varit duktig för dagen!
 
Men sen tog jag fram lite böcker som jag funderar på om jag ska ta mig igenom. Böckerna kommer ifrån min kära pappas bokhylla, där kan man hitta det mesta! Även litteratur som jag behövde när jag pluggade högskolan! xD Jag undrar om man blir så mycket klockare av att läsa dessa? Skulle mitt liv bli annorlunda för att jag börjar tänka på ett annats sett etc? Så jag tänkte varför inte testa och se? Jag skulle behöva lite nytändning eller inspiration i mitt liv... Jag är glad för de jobb jag har just nu (lönen sitter ju aldrig fel💗) men jag vill gärna ha mer än ett jobb under min livstid så man hoppas på de bästa! :)
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp