28-02-2016

Hello!
Det suger lite att vara ensam hemma idag.. Johan och jag har nu stått ut med varandra i 8 hela år, hihi, vi har haft de så bra så <3 Det har aldrig känts bättre skulle jag säga. Från att inte veta vad man ska jobba med efter en utbildning för att sedan få jobb i staden min man bor i så att vi kan äntligen flytta ihop efter 7,5 år känns helt underbart. Att kunna lägga sig och sova varje kväll med honom och att kunna vakna med honom brevid sig är en så underbar känsla. Och efter att jag bott själv i 6 år då jag pluggade 3år i falun på gymnasiet och sedan 3år i Gävle på högskolan så hjälper det med att inte vara den enda personen i lägenheten. Och idag har vi varit tillsammans 8år, jag önskar bara att han var hemma istället för jobbet i 3v i Norge.. Det är så ensamt! Men det är bara att stå ut i 2v till och sen är han hemma! Älskar dig Johan <3
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Markoolio

Har jag nämnt att jag såg markoolio live i fredags? Faktiskt för andra gången i livet också! Det var så awsome! Jag skulle träffa min kompis Maria i Örebro i helgen och då frågade hon om jag ville med på fest på fredagen och att de sen skulle ut på markoo så jag menar, man är dum om man säger nej till de! På festen så var de en massa härligt folk så kvällen blev riktigt lyckad pga de också. Det kändes lite konstigt dock, jag har alltid varit yngst eller i samma ålder som de yngsta på fester men nu var jag bland de äldsta, och det kändes konstigt på något vis. Tänk att börja få åldersnoja vid 22, haha!
 
Men Markoolio har iallafall varit en stor del av de jag har lyssnat på under min uppväxt och att kunna stå där, i 2-3 raden jag skiftade lite då och då, och bara sjunga med för full hals i sina gamla favoritlåtar var magiskt! Jag har inte varit på någon stor konsert alls i mitt liv utan bara dessa små på klubbar men det är alltid lika kul! 
Jag fick inga bilder med mobilen och då jag filmar så sjunger jag och låter som en man.. Det låter alltid lika fint.. Men jag hittade lite bilder från kvällen som klubben tog. Jag skulle lätt göra om kvällen igen snart ;)
 
 
Allmänt | | Kommentera |

20-02-20016

Godkväll!
Dagen började väldigt bra idag med att vakna ganska pigg även 07:44 på morgonen. Sen åkte jag, mamma och pappa iväg till högbo där vi sedan mötte annat folk för att äta en härlig frukost! Det var jättegott och vi hade det verkligen jättetrevligt!
Sedan åkte vi till rusta på vägen hem och jag råkade få med mig en hallmatta, schampo och balsam, två små babygröna mattor att ha nedanför sängen och sedan en chokladkaka. Jag som inte behövde något.. hehe...

Sen har dagen varit lugn och nu sitter jag, Jessica och Simon hemma hos dem och dricker lite sangria. Vi har gjort sangria själv utan något färdigblandat från systemet och den blev faktiskt god! Så nu ska vi fortsätta att njuta och bara slappa framför tvn.

| | Kommentera |
Upp