Kan inte få det ur mitt huvud.

Idag på lektionen pratade vi om olika folksjukdomar och funktionshinder, kom sedan in på fyfisk aktivitet (såklart) och då lyfte vran lärare upp att det är minst lika viktigt om inte mer att röra sig vardagligen även mellan träningspassen. Exempelt att det inte var så bra att man blev en stillasittande soffpotatis efter skolan, jobbet eller träningen. Det fastnade omedvetet i min hjärna så idag har jag varit igång en hel del med promenad, skrivit klart CV, diskat och tvättat. Dvs jag har rört mig en hel del! Men mellan de har jag suttit ned druckit te och läst i twilight. 

Jag skulle ha tränat nu på kvällen också men det blev inte av, det blev krångel med middagen att jag inte skulle hinna smälta maten om jag åt innan och det skulle bli alldeles för sent om jag åt efter så idag bli en vilodag! Kanske kan stretcha ikapp min stela kropp lite haha!

Ska hämta sista tvätten om 50min så nu sja jag njuta lite mer med läsning och lite mer te, som jag btw har fått en förälskelse i <3Allmänt | | Kommentera |

Kursstart

Idag hade jag introduktion till ännu en ny kurs igen. Det ska bli kul om man jämför med den förra som enligt mig och iallafall hälften av klassen var dåligt genomförd och upplagd av lärarna. Vi visste ingenting och fick inte ens ut en studiehandledning med den nödvändigaste informationen, suck. Idag fick vi dock en studiehandledning som våran lärare så snällt gick igenom med oss, vad vi kan förvänta oss att få göra, alla examinationer och sådant som är viktigt att veta. Jag ser mer fram emot denna kurs iallafall och jag har bestämt mig för att bli en nörd och plugga så mycket det bara går! (varför nu efter två kurser sedan skolan började efter sommaren?) För att slippa den tunga stressen vid tentan att man inte kan något och för tt jag vill lära mig något istället för att bara plugga in saker på ytan. 

Lika så idag då jag kom hem och skulle byta till mjukiskläder (går aldrig i vanliga kläder då jag kommit hem) så ser jag att på låret eller mer utanpå ljumsken att jag har tre blåmärken och alla är större än min tumme. Wtf? Vart kommer de ifrån? Jag har inte slagit i något eller så, skumt! Dock var jag ute och sprang igår och fick oni i ljumsken och fästena av lårets framsida (dvs kring höft och knä). Jag tror inte att blåmärken kan komma av att man joggar, eller?

Aja nu ska jag läsa lite Twilight (läser om bokserien för typ fjärde gången) och njuta innan jag ska ta fram pluggnörden i mig och sätta igång ordentligt för att få en bra start på denna kurs :)

HAHAHAH så jäkla sant!
Allmänt | | Kommentera |

Pluggdag med flickorna.

Idag Vad det stenhårt plugg som gällde då jag, Andrea och Carina åkte till Johanna. Carina hade med sig "Berra" så han skulle få leka av sig lite med Lexie. Jag och andrea pluggade bra en stund där på slutet medans Johanna och Carina fick hålla koll på hundarna som bara busade runt och vill sno våra kakor, haha! Dessa bilder blev de som blev helt okej, annars var det inte lätt att få dessa sötnosar på bild!
Allmänt | | Kommentera |
Upp