Two Bosses

Jag vet att det inte bara är jag... Men att läsa böcker med två män är hett!!
Jag trodde att jag skulle bli obekväm först (vet inte varför jag tänkte32075565. sy475 så?) men jättemånga youtubers rekommenderar både MM och FF romaner. Så när jag skulle börja läsa för första gången blev jag så paff att de var så bra! De behöver dock bara bra skrivna (annars är de skit 😅) 
 
Just nu läser jag "Two Bosses" som handlar om två bästa vänner som äger ett företag tillsammas och som sedan hamnar mellan lakanen med deras nya sekreterare som de inte kan hålla sig ifrån. Dock så känner Adelaide att hon är i underläge då två av hennes chefer lätt kan använda detta mot henne och hon känner sig..... Ska "blottad / öppen" vara en bra förklaring? Ah. Så hon säger att Liam ska kyssa Rob (Robert?), de kysser varandra och de hatar det inte. Sedan börjar det hela vad detta ska leda till? Kan tre personer ha ett förhållande?
 
Asså just nu sitter jag och torkar mina mungipor för jag dregglar över boken. Jag har kommit hundrasjuttio sidor av tvåhundrasjuttiofem så boken är inte så lång. Den är oerhört intressant och het just nu! Vissa äter middag/ har ätit middag vid denna tiden, men, jag kan inte lägga ner boken och tänker ta ett glas vin och mysa ner mig i soffan 😍