Kan inte få det ur mitt huvud.

Idag på lektionen pratade vi om olika folksjukdomar och funktionshinder, kom sedan in på fyfisk aktivitet (såklart) och då lyfte vran lärare upp att det är minst lika viktigt om inte mer att röra sig vardagligen även mellan träningspassen. Exempelt att det inte var så bra att man blev en stillasittande soffpotatis efter skolan, jobbet eller träningen. Det fastnade omedvetet i min hjärna så idag har jag varit igång en hel del med promenad, skrivit klart CV, diskat och tvättat. Dvs jag har rört mig en hel del! Men mellan de har jag suttit ned druckit te och läst i twilight. 

Jag skulle ha tränat nu på kvällen också men det blev inte av, det blev krångel med middagen att jag inte skulle hinna smälta maten om jag åt innan och det skulle bli alldeles för sent om jag åt efter så idag bli en vilodag! Kanske kan stretcha ikapp min stela kropp lite haha!

Ska hämta sista tvätten om 50min så nu sja jag njuta lite mer med läsning och lite mer te, som jag btw har fått en förälskelse i <3Allmänt | | Kommentera |
Upp