Dammigt vare här!

Här står det riiiktigt stilla! Men sedan jag slutade (gick ut) högskolan så har jag bara jobbat, jobbat och jobbat. Det tog ganska bra på krafterna att springa med post i trapporna ca 3h om dagen. Nu är det dock bättre när man kan rundan man ska åka och nästan alla namn på dörrarna så att allt flyter på som vattnet i floden!
 
Skaffade nytt gymkort idag också! Yay! Ett litet gym i närheten där jag bor, ca 200m att gå. Dock så gjorde jag bort mig och fick betala lite extra än vad som var tänkt.. suck..! Alltid är det något.. Men jag blev så pepp av att vara tillbaka på ett gym igen så inget kan nog förstöra mitt glada humör idag! :D Och jag kan även träna på deras anläggning iSandviken om jag vill, en bonus kanske? 
 
Men efter att ha skaffat ett gym att gå till igen så känns sommaren genast mer aktiv än innan! Även om det redan var ganska aktivt innan iallafall xD Men efter både springande och lite kort styrka så förtjänar jag att bara sätta mig i soffan och läsa en bra bok resten av kvällen. Karln min har ju åkt iväg.. Kom hem igen säger jag xD 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp