Reading slump..

Sedan jag slutade plugga trodde jag att det skulle gå så bra att läsa och det skulle finnas så mycket tid att bara ta det lugnt. Jag har tiden men när jag jobbar och sen kommer hem så läser jag sååååå sakta när jag är lite trött. Så böcker på slutet har tagit säkerligen dubbelt så lång tid att avsluta och det märks verkligen när jag jämför månader i min "Book Bullet Journal". Vilket ses här också då böckerna tar så lång tid att avsluta. 
Sen lyssnar jag på väldigt mycket ljudböcker via jobbet som jag aldrig hinner lägga upp något om så det kommer i en stor klump senare. 
 
Är det någon mer än jag som är helt beroende och hyper över att det är så bra väder nu för tiden? Det blir så varmt på min balkong (23 grader igår i lä!!) att jag bara vill sitta där hela dagen för att absorbera de solljus jag kan! Idag ska jag även försöka läsa klart "Lover Awakened" av J.R Ward för jag ääälskar hennes böcker alltså herregud!! Och nu börjar det bli mer spännande och handlingen byggs på som bara den och jag sitter på nålar! Samtidigt som jag är arg på en viss krigare i boken! (kukhuve!!!) Ursäkta sråket!  
 
Så ser min dag ut, jag ska försöka träna lite hemifrån så att jag kan duscha och sen avnjuta en härlig lunch på balkongen 😍