N9NE (Kevin Clearwater)

N9NE började bra och jag läste klart boken för två dagar sedan. I början berättas det lite bakgrund om hur Kevin levde i fosterhemsystemet och sedan hur han träffade Lenny, vår kvinnliga karaktär, på en hög bro i Logans Beach. Kevin letar efter sin bror men får veta att han varit död i cirka ett år. Lenny och Kevin börjar prata och avleder varandra omedvetet från att hoppa från bron som de egentligen tänkt göra. Det slutar med att Lenny ramlar från bron och Kevin tror att hon dog i fallet.
 
Tre år senar hoppar det sedan till och Kevin (N9NE/Nine) är mycket större i muskelväg( fläktar ansiktet med handen olala!) och har en hel del tatueringar (som kan ses på bokens framsida). Lenny har en pojkvän som har ett eget företag och bor med honom i ett stort hus (mansion). Sedan började det hända lite saker som gör att Lennys och Kevins vägar korsar varandra men de känner ännu inte igen varandra men man får veta vad de tänker och båda är intresserade av den andra. De tvingas sedan spendera en hel del tid tillsammans då Lenny blir indragen i problem i en pengaskandal som har med Kevin och hans bekanta att göra.
 
Boken var så bra! Det var enkelt att hamna i en "läskoma" då boken aldrig blev tråkig eller seg. Sedan kommer tidigare personer från tidigare böcker med i bilden som gjorde att boken fick en viss charm. Kevin hade det speciella "grottmansbeteendet" som jag älskar! Kille hittar tjej, kille tycker om tjej och förklarar henne som sin och skyddar det som är killens. Jag dör lite här hemma! Men från mig får boken 5/5 💗
 
 
 
 

Kommentera här: