Hålla igång träningen

Jag började söka lite på tips på att hålla i träningen, vem vill inte de? Alla är desamma som man alltid sökt och gjorde inte mig klokare.. Jag mår iallafall mycket bättre efter ett pass vad det än kan vara, styrka som löpning lixom. Min egna kropp är alltid loj och ganska så orkeslös (beror en hel del på ett aktivt jobb) men hjärnan vill men inte kroppen och då övergår hjärnan till att säga "nae vi är nog ganska så trötta idag". Så jag skulle vilja träna lite mer och känna glädjen som den medför! Jag tror att alla människor även om de nästan bokstavligen är döda och kroppen gör ont så mår de ändå ganska så bra. Genom att träna så gör man ändå något bra för kroppen och iallafall jag känner mig väldigt nöjd att man har gjort något. Sen somnar jag alltid som en stock på kvällen ;D
 
Det jag kom fram till är det bästa tipset är att träna med någon, ha någon att prata med och framförallt att bolla med. Jag tränar inte med någon alls just nu.. Så det känns ju bra.. Bra start.. xD Men min sambo har skaffat kort på samma gym som mig och en ny tjej på jobbet tränar också på samma gym som mig!! :D Vindarna kanske vänder nu? Att snön smälter så att jag kan börja springa igen, min sambo börjar träna med mig och att jag kanske kan börja träna med den nya tjejen vore en dröm! Jag har därmed ett nytt mål i sikte!!
 
Frågan är bara, jag har tid nu, är så ofräsh man kan tänka sig men orkar jag ta mig till gymmet nu även efter detta inlägg? DE! Mina vänner e frågan... xD (De är ju ändå helg ;)
 
Allmänt | |
Upp